Sudhir Swami underviser i Hatha yoga Shivayogpeth På Shivananda yoga Power Yoga Kundalini yoga Ashtanga yoga mantra med 200 timer – 500 timer yogalærer kursus i Rishikesh og mcleodganj Dharamsala Indien.

Den “Yoga Teachers Training” af Shiva Yoga Peeth, er et program designet til alle de mennesker, der har en stor åndelig interesse, men er ude af stand til at finde vej til at udforske det. Vi kører 200 timer læreruddannelse, som dækker næsten alle områder af Yoga, lærere, der har et solidt kendskab til yoga giver deres værdifulde tid til at vise den korrekte teori om yoga. Når du har gennemført dette kursus, vil du føle en vigtig transformative oplevelse i dit liv. Du vil lære at starte undervisningen med selvtillid, hjælpe andre lære om yoga, gennem din egen unikke oplevelse og skarpsindighed. Også det er en mulighed for at intensivere din praksis.

Shiva Yoga Peeth er et registreret organisation Govt of India. Dette er en verdensklasse skole for yoga elever, og til dem der ønsker at vedtage yoga som profession. Efter den vellykkede afslutning af læreruddannelsen er selvfølgelig forudsat gyldigt certifikat over hele verden. Det er også et godt sted for dem, der er på jagt efter sundhed, lykke, fred og harmoni.