Sudhir Swami lär Hatha yoga Shivayogpeth Vid Shivananda yoga power yoga Kundalini yoga Ashtanga yoga mantra med 200 timmar – 500 timmar Yogalärarutbildning kurs i Rishikesh och mcleodganj Dharamsala Indien.

Den “Yoga Teachers Training” av Shiva Yoga Peeth, är ett program utformat för alla de människor som har ett stort andligt intresse, men kan inte hitta sätt att utforska den. Vi kör 200 timmar lärarutbildning som nästan täcker alla områden av Yoga, lärare som har en gedigen kunskap om yoga ger sin dyrbara tid för att visa den korrekta teorin om yoga. När du har att klara denna kurs skulle du känna en viktig transformativa upplevelse i ditt liv. Du lär dig att börja undervisa med tillförsikt, att hjälpa andra lära sig mer om yoga, genom din egen unika erfarenhet och intelligens. Det är också en möjlighet att intensifiera din praktik.

Shiva Yoga Peeth är en registrerad organisation av prop i Indien. Detta är en världsklass utbildningsinstitut för yoga elever och för dem som vill adoptera yoga som yrke. Efter genomgången lärarutbildning är naturligtvis det intyg som gäller över hela världen. Det är också ett bra ställe för dem som är på jakt efter hälsa, lycka, frid och harmoni.